Sonjan suvivinkit

Julkaistu 2.6.2016

Kesällä on aikaa nauttia viihteestä ja selata vaikkapa nikkarointi-ideoita. Tutustu mukaviin suvisovelluksiin!
 

SONERA VIIHDE -vuokraamo

Tämä leffa- ja viihdevuokraamo on loistokumppani tabletilla tai puhelimessa, jos reissujen, puuhailun ja sukuloinnin lomassa kaipaa välillä vähän kuvitteellisempaa draamaa. Vuokraamo tuo mökkikuistillesi laajimman valikoiman elokuvia, kirjastoittain suosikkisarjoja, lastenohjelmia, urheilua ja jopa Suomen kovimpien artistien livekeikkoja! Tutustu: sonera.fi/viihde


PINTEREST – timpurin ideapankki & leikekirja

Kesällä puuhataan monien projektien parissa – rakennetaan, tuunataan, askarrellaan ja kasvatetaan. Pinterest-sovellus on nykyajan leikekirja, joka korvaa lehdistä revityt kuvat unelmien kasvimaasta tai kasvihuoneeksi muokatuista vanhoista ikkunoista. Palvelun suosituimpia käyttökohteita ovatkin kuvalliset ideat, joita käyttäjät keräävät häitä, uutta sisustusta tai muuta projektia varten. Itsekin hurahdin Pinterestiin vasta hiljattain, mutta jo nyt olen huomannut sen hyödyllisyyden. Rahaakin säästyy, kun kaupan kassalta ei tarvitse napata lehtipinoa! Lataa sovelluskaupastasi.

Lue lisää Pinterestistä aiemmasta blogista

Muista myös tämä:

112 SUOMI

Lataa 112 Suomi -sovellus turvaksi puhelimeen, jotta apu on mahdollisimman lähellä. Sen avulla hätäkeskus ja apu löytävät sinut, vaikket itse tietäisi missä tarkalleen olet. Myös Meripelastus ja Myrkytyskeskus ovat sormen pyyhkäisyn päässä!

Lue lisää 112-sovelluksesta

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun arvioitu jonotusaika

1 min
0404 123 123
ma-pe klo 9-18, la klo 10-15