Keskittäminen

Julkaistu 29.1.2016

Laskuja sieltä, laskuja tuolta! Heitä hyvästit laskusotkuille. Kun kaikki perheen liittymät löytyvät yhdeltä ja samalta puhelinlaskulta, helpottaa se laskujen maksamista sekä pysyt paremmin kartalla perheen kokonaismenoista. Yhdellä viitenumerolla saat hoidettua nopeasti sekä näppärästi koko perheen puhelinlaskun kerralla kuntoon.

Helpottaa myös perheen pienempien ja isompien puhelinkulujen seurantaa sekä voit vertailla niitä keskenään. Liittymien tarjoukset ja niiden voimassaolot kätevästi tarkastettavissa yhdeltä sivulta. Kun laskun maksu sujuu lyhyen kaavan mukaan, jää enemmän aikaa niille kivoille jutuille! :)

”Mistä voisimme vielä säästää?”

Me palkitsemme keskittäjät herkullisilla tarjouksilla. Mikäli perheenne liittymistä yksi tai useampi löytyy meiltä, saat netti-liittymästä -33% alennuksen. Esimerkiksi rajaton huippunopea 4G-netti hintaan 13,40€/kk*. Ilman määräaikaisuutta – nam! Kaikki voimassaolevat tarjouksemme koskevat sekä uusia että nykyisiä asiakkaitamme. Aina. Sinun ei tarvitse juosta eri tarjousten perässä vaan me hoidamme sen sinun puolestasi. Jos säästöpossussasi on vielä tilaa, saat sen täyteen yhdessä hujauksessa keskittämällä!

Asioinnin helppous

Oma liittymässä voit asioida kaikkina vuorokauden aikoina. Muksuille saldorajat, estot, paketin päivitykset hoituvat tuossa tuokiossa. Saldon tarkistaminen onnistuu vaikka keskellä yötä.
Eikä sinun tarvitse pähkäillä asioita yksin! Asiakasneuvojamme ovat apunasi myös verkossa. Voit aina tarvittaessa napata meitä hihasta vaikka chatin kautta. Autamme sinua mielellämme kaikissa tilanteissa. Suositut palvelut säästövahti, kipuraja, numeroviesti sekä vastaaja hyödynnettävissä maksutta!

Pitäisikö sitä ryhtyä tuumasta töpinäksi?

Tele Finlandilta löydät liittymien lisäksi myös puhelimet sekä tabletit. Eikä siinä vielä kaikki! Lisälaitekauppa sekä teletori tarjoavat huipputuotteita laidasta laitaan: Kaiuttimet, navigaattorit, aktiivirannekkeet plus monet muut laitteet saat meiltä aina ja pysyvästi edulliseen hintaan. Kaikki tarvittava yhden katon alta.


Tässä muutamia juttuja miksi suosittelen sinulle keskittämistä. Kaipaatko lisätietoja tai haluatko vaihtaa ajatuksia? Tavoitat minut Twitteristä #TeleFinland niin jutellaan ihmeessä lisää!

p.s Tele Finlandin asiakkaat ovat neljättä vuotta peräkkäin Suomen tyytyväisimpiä. Jos et jostain syystä vielä kuulu iloiseen joukkoomme, niin olisikohan meidän jo aika tutustua? ;)

Iloisin terveisin; Mia <3

 

* Keskittäjän alennuksella Nopea Netti vain 10,05€/kk 12kk (norm. 15€/kk)

* 4G-netti 13,40€/kk 12kk. (norm. 20€/kk)