Mitä symbolit puhelimen näytöllä tarkoittavat?
Julkaistu 10.10.2016

Puhelimen ja tabletin näytön reunassa vilkkuu usein erilaisia pikkusymboleja. Ne kertovat, mitkä toiminnot ovat aktiivisena laitteessasi. Avasimme avuksesi yleisimpien symbolien merkityksen.

Lue lisää
Valitako Android vai Apple?
Julkaistu 10.10.2016

Kangasteleeko mielessä uusi puhelin? Etenkin monet Lumioihin tottuneet asiakkaamme ovat aprikoineet, poimiako seuraavaksi kyytiin iPhone vai jokin Android-puhelimista.

Lue lisää
Pokémon GO ja mitä se vaatii puhelimelta
Julkaistu 13.9.2016

Kinuaako koululainen uutta luuria, jossa supersuosittu mobiilipeli toimii? Ja mikä ihme on pelin ”AR-tila”, josta lapsi tai jumppakaveri intoilee?

Lue lisää
Mari <3 Pokémon Go
Julkaistu 11.8.2016

Kun kuulin ensimmäistä kertaa Pokémon Go:sta, olin innoissani. Pokémoneja joita voi (melkein) oikeasti löytää lähiympäristöstä – aivan mahtavaa! Nyt kun pelaamista on takana pari viikkoa, olen siitä vielä enemmän innoissani kuin aluksi.

Lue lisää
Suvin päiväkirja: ensimmäinen viikkoni Pokémon-kouluttajana
Julkaistu 11.8.2016

Pokémon Go vei someveteraanin mennessään. Lue myös Suvin ja Marin kootut vinkit aloitteleville pelaajille!

Lue lisää
Pirkon vinkit muille ensikäyttäjille
Julkaistu 4.7.2016

”Kokeile rohkeasti! Älä huoli vaikka tietokonetermit eivät ole ollenkaan tuttuja. Löysin silti tabletilla helposti uskomattoman paljon tietoa ja inspiraation lähteitä muun muassa erilaisiin kättentöihin", kannustaa Keravalla asuva eläkeläinen Pirkko Nykänen.

Lue lisää
Lataa kesäkuvat turvaan pilvipalveluun
Julkaistu 4.7.2016

Puhelimella otetut valokuvat kannattaa asettaa kopioitumaan talteen pilvipalveluun. Näin laitteesi muisti ei täyty, etkä joudu luopumaan rakkaista kuvamuistoista, vaikka puhelin hajoaisi.

Lue lisää