Tele Finland goes Rovaniemi, osa 2

Julkaistu 15.7.2016

Yhteisverkko saatiin kevään alussa valmiiksi pohjoisessa. Some-tiimin tytöt kävivät testaamassa paikan päällä Rovaniemellä, miten uusi 4G-verkko toimii. Tässä heidän matkakertomuksensa toinen osa.

Retki aloitettiin yöjunalla Turusta ja matka sujui oikein mukavasti sikeästi nukkuen. Suosittelut yöjunailulle! Sateinen Turku jäi illansuussa taakse ja aamulla ikkunasta paljastui luminen Rovaniemi.

Suurin yllätys pohjoisessa oli oikean Joulupukin kohtaaminen! Ihanaa, että hänen vastaanottonsa oli auki myös keväällä. Joulupukin taika ei häviä koskaan: kohtaaminen jännitti ihan samalla tavalla kuin aikoinaan muksuna. Kysyimme Joulupukilta, miten verkon parannustyöt ovat näkyneet hänen töissään ja saimme vastaukseksi hymyn sekä peukun!

Rovaniemi varasti ison palan sydämestä ja palaamaan sinne varmasti vielä uudelleen. Ihmisten avoimuus ja ystävällisyys jäivät erityisesti mieleen. Näiden parin päivän aikana näimme paikkakunnasta vain pienen pintaraapaisun; nähtävää ja koettavaa riittäisi viikoiksi. Talvella voisi tehdä uuden reissun pohjoiseen? :)

Niin, ja niistä yhteyksistä!

Petra huomasi tämän olleen ensimmäinen reissu, jolloin ei kaivannut langatonta Wi-Fi -yhteyttä kertaakaan. Niin junassa, hotellilla kuin matkan aikana halki maan yhteydenpito onnistui suoraan mobiiliverkon kautta.  Käyttökokemusten perusteella yhteisverkon rakennuksella on ollut paljonkin vaikutusta alueen yhteyksien toimintaan ja toivomme sen tuovan iloa Pohjois-Suomen asukkaille vielä pitkälle tulevaisuuteen. Teimme lukuisia nopeustestejä matkan varrella eri kohteissa ja hyvältä näytti! Mainioiden tulosten myötä pystyimme palaamaan Turkuun hyvillä mielin :)

Rovaniemi - me näemme vielä!

Some-tiimin matkailuvinkit Rovaniemelle matkustavalle:

  • Tele Finlandin myyntipiste Rovaniemen K-citymarketissa :-)
  • Tiedekeskus Arktikum
  • Santa Claus Office – Joulupukin kammari
  • Ounasvaaran Sky Hotel + ympäristö

Mia ja Petra

Palveluksessasi Tele Finlandilla

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun arvioitu jonotusaika

2 min
0404 123 123
ma-pe klo 9-18, la klo 10-15