Samsungin suosikki

Julkaistu 26.1.2016

Olen Oliver Grönberg, 10-vuotias espoolainen ja jalkapallon harrastaja. Arvioin Samsung Galaxy A3:n. Käytin tätä puhelinta ennen Samsung Galaxy Trend GT:tä. Galaxy A3 eroaa aiemmasta siinä, että se on kevyempi, ohuempi, isompi ja tässä on enemmän muistitilaa. Tykkään puhelimen koosta ja akun kestävyydestä. Pelaaminen on tällä helppoa ja hauskaa.

En pitänyt siitä, että en löytänyt heti lukituksen asettamista. Laitteessa on hyvä ja tarkka kamera. Kamerassa on myös laajakulmaominaisuus, eli pystyn ottamaan kuvia itsestäni ja kavereista niin että kaikki mahtuvat hyvin kuvaan! Aion tutustua kameraan ja sen erityisominaisuuksiin vielä tarkemmin jatkossa.

 

Laite sopii isoista ja tehokkaista puhelimista tykkääville ja ainakin pelaajalle. Käytän laitetta yhteydenpitoon kavereiden  kanssa, YouTuben katselemiseen ja pelaamiseen.

Mielestäni tässä puhelimessa on hyvät grafiikat (esim. peleissä). Tässä on myös tarkat kuvat, näyttö on iso ja kirkas. Aloitusnäytölle saa kätevästi pikakuvakkeisiin tärkeät puhelinnumerot, niin kuin äiti ja isä. Pikakuvakkeisiin voisi liittää vanhempien kuvatkin. Tykkään tästä puhelimesta todella paljon!

Oliver Grönberg