Tele Finland goes Rovaniemi, osa 1

Julkaistu 19.4.2016

Yhteisverkon rakennuspuuhat pohjoisessa ovat valmistumassa. Muutos aikaisempaan verkkoon näkyy käyttäjille erityisesti parempana 4G-peittona, mutta koskee myös vanhempia 2G- ja 3G-tekniikoita.

Kuultuamme paljon pohjoisesta ja yhteisverkosta hoksasimme, että meiltä kahdelta puuttuu omakohtainen kokemus Rovaniemen menosta ja meiningistä! Näin saimme yksissä tuumin idean lähteä testaamaan paikan päälle miten verkko toimii. Erityisesti halusimme kuulla pohjoisen väen kokemukset sekä fiilikset uudesta verkosta.

Seikkailumme starttasi Turusta yöjunalla Rovaniemelle. Pikkasen jännitti meitä kumpaakin tämä elämämme ensimmäinen yöjunailu. Aamulla päästyämme perille Rovaniemi yllätti niin maisemilla kuin ystävällisyydelläänkin: sateinen Turku oli yön aikana muuttunut lumiseksi Rovaniemeksi ja aamuvarhain asemalla taksikuskin kanssa juttelu antoi esimakua pohjoisen lämpimästä ilmapiiristä.

Ensimmäinen verkon testauksemme starttasi kun navigoimme itsemme puhelimen avulla kohti lähintä Tele Finlandin pistettä. Emme eksyneet matkan varrella kertaakaan joten annoimme tälle testille arvosanaksi 10+ :)

Iltapäivä vierähti nopeasti Tele Finlandin pisteellä asiakkaiden kanssa jutustellessa sekä Tele Finland Trivian parissa. Kysymyksemme koskivat uutta yhteisverkkoa ja jokainen triviaan osallistunut nappasi itselleen huippupisteet! Upeista pistesaldoista päättelimme että entistä parempi 4G-verkko oli monelle tuttu juttu. Kiitos lämpimästä vastaanotosta Tele Finlandin pisteen poppoolle sekä kaikille teille jotka piipahditte pisteellämme <3

Pisteeltä lähtiessämme reppumme oli täynnä vinkkejä ja ideoita tulevista matkakohteista sekä kullanarvoisia palautteita! Kiitollisin mielin ja varmoin sekä reippain askelin jatkoimme Rovaniemen reissuamme kohti seuraavia kohteita. Näistä lisää seuraavassa blogipäivityksessämme: suunnitelmissamme oli yllättää Rovaniemi mutta Rovaniemi pääsikin yllättämään meidät monella tapaa! Pysy kanavalla :)
 
<3:lla Mia & Petra@TeleFinland

Mia ja Petra

Palveluksessasi Tele Finlandilla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun arvioitu jonotusaika

1 min
0404 123 123
ma-pe klo 9-18, la klo 10-15