Ensivaikutelmia Sony Xperia XA:sta
Julkaistu 5.10.2016

Sony Xperia XA nappaa helposti shoppailijan katseen puhelinhyllyllä leveällä näytöllään ja erottuvilla värivaihtoehdoillaan.

Lue lisää
Testissä Huawei P9
Julkaistu 5.8.2016

Huawei julkaisi keväällä uuden lippulaivapuhelimensa, eikä aikaakaan, kun sain P9:n testattavakseni. Valokuvausharrastajana halusin etenkin päästä kokeilemaan kohuttua kaksoiskameraa, joka on suunniteltu yhteistyössä Leican kanssa.

Lue lisää
Tele Finland goes Rovaniemi, osa 2
Julkaistu 15.7.2016

Yhteisverkko saatiin kevään alussa valmiiksi pohjoisessa. Some-tiimin tytöt kävivät testaamassa paikan päällä Rovaniemellä, miten uusi 4G-verkko toimii. Tässä heidän matkakertomuksensa toinen osa.

Lue lisää
Tohtorin testattavana Galaxy S6 Edge+
Julkaistu 19.4.2016

Tyylikkäin näkemäni puhelin – tämä oli ensimmäinen ajatukseni, kun sain ottaa Galaxy S6 Edge+ -puhelimen testikäyttöön. Enkä pettynyt jatkossakaan: Samsungin lippulaivaperheen suurin malli osoittautui nopeaksi ja monipuoliseksi työkaluksi testiviikkojen aikana.

Lue lisää
Tele Finland goes Rovaniemi, osa 1
Julkaistu 19.4.2016

Yhteisverkon rakennuspuuhat pohjoisessa ovat valmistumassa. Muutos aikaisempaan verkkoon näkyy käyttäjille erityisesti parempana 4G-peittona, mutta koskee myös vanhempia 2G- ja 3G-tekniikoita.

Lue lisää
Testattavana Xperia M5
Julkaistu 29.1.2016

Sain näppeihini testattavaksi Sony Xperia M5:sen. Jo ennakkoon houkuttelevalta kuulostivat etenkin hyvä kamera niin video- kuin valokuvausominaisuuksiltaan, pitkä akunkesto ja vedenkestävyys. Itselleni mielenkiintoista oli myös päästä tutustumaan tarkemmin Android-käyttöliittymään.

Lue lisää
Testissä Honor 7
Julkaistu 26.1.2016

Sain testattavaksi Huawein paljon puhutun Honor 7 -mallin. Olin itsekin lukenut ja seurannut keskusteluja mallista, koska se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen! Itselläni on aikaisemmin ollut käytössä Samsungin Note 4, joten näytöltään isommat puhelimet ovat tuttuja.

Lue lisää