Tele Finland lahjoittaa ensiliittymän lapsellesi

Julkaistu 22.6.2016

Koulutielle riitti aiemmin reppu ja tarkkaavainen ote. Nykyään yhä useampi lapsi lähtee kotoa puhelin taskussa. Tele Finland lahjoittaakin nyt lapsellesi ensiliittymän.

”Haluamme olla mukana luomassa turvallista koulunalkua ekaluokkalaisille sekä muille puhelimenkäyttöä harjoitteleville lapsille”, kertoo Tele Finlandin johtaja Sonja Pihlaja.

”Siksi haluamme muistaa pienempiä puhelimenkäyttäjiä käytännöllisellä lahjalla. Lapselle lahjoitetaan liittymä vuodeksi”, hän jatkaa.

Lahjoitettava liittymä sisältää vuoden ajan 50 minuuttia puhetta kuukaudessa sekä rajattoman netin 0,256 Mbit/s nopeudella. Liittymä soveltuu hyvin esimerkiksi ekaluokkalaisen tavanomaiseen käyttöön. Lahjan arvo on 95 euroa.

Turvaa ja suojaa lisäpalveluista

Vanhempia saattaa mietityttää lapsen ensiliittymän valinta. ”Liittymää hankkiessa vanhempien täytyy muistaa, että sillä voi saada vahingossa aikaiseksi suuren laskun”, Pihlaja huomauttaa.

Lapsen puhelimenkäyttöä voi rajoittaa esimerkiksi Saldoraja-palvelulla, jolloin vanhempi asettaa laskulle kattosumman. Kun se täyttyy, ei puhelimella enää voi soittaa tai tekstata, mutta puheluita ja viestejä voi vastaanottaa.

Jos lapsen puhelimenkäyttöä ei halua rajoittaa, mutta kuitenkin seurata, kannattaa hyödyntää jokaiseen Tele Finlandin liittymään automaattisesti kuuluvaa Kipuraja-palvelua. Tällöin laskun maksajalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun lapsen puhelinlasku on ylittämässä valitun euromääräisen rajan. Monet vanhemmat lisäävät lapsen liittymään myös erilaisia estoja, kuten palvelunumeroeston.

Helppoa, kestävää ja edullista

”Koulun alkamisen myötä myös kännykän hankinta lapselle tulee ajankohtaiseksi. On tärkeää, että vanhemmat ovat kartalla lapsensa kännykänkäytöstä ja ymmärtävät, mitä kaikkea puhelimella voi tehdä. Enää ei riitä kuulumisten vaihtaminen ruokapöydässä vaan pitää olla kiinnostunut myös siitä, mitä muksut puuhailevat netissä. Haluamme olla mukana opastamassa lapsia ja vanhempia turvalliseen kännykänkäyttöön”, Pihlaja sanoo.

Tele Finland kysyi maaliskuussa Facebook-sivuillaan, millaisia ominaisuuksia vanhemmat lapsen ensimmäiseltä kännykältä odottavat. Kärkeen nousivat helppokäyttöisyys, kestävyys ja edullinen hinta. Monet myös mainitsivat netittömän liittymän ja saldorajat, joiden avulla aloittelevan kännykänomistajan surffaamista voi kontrolloida ja pitää puhelinkulut hallinnassa.

 

Hanki ensiliittymä lapsellesi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun arvioitu jonotusaika

1 min
0404 123 123
ma-pe klo 9-18, la klo 10-15