Ulkoilijan apurit hyvän olon syksyyn

Julkaistu 13.9.2016

Pirteä syksy tarjoaa paljon iloja ulkoilijoille. Reippailu raikkaassa luonnossa ja sieni tai hirvimetsällä samoilu auttavat ylläpitämään vireystasoa iltojen pimetessä. Näillä kätevillä apureilla saat ilon irti värikkäimmästä vuodenajasta!

 

SUOMEN MAASTOKARTAT vaellukseen ja retkeilyyn
Kutsuuko luonnonhelma ja ruska? iPhonelle saatava Suomen maastokartat -sovellus (1,99 €) tuo tarkat ja nopeat maastokartat puhelimeesi. Esilataa kartta laitteesi muistiin, ja et tarvitse nettiyhteyttä. Android- ja Windows-puhelimiin löytyy vastaava Maastokartat-sovellus. Perusversio on maksuton ja karttojen esilataus -toiminnon saa käyttöön pientä lisämaksua vastaan.

SIENIOPAS – kattava sienikirja puhelimessasi
Sienien tunnistaminen on mukavaa puuhaa ulkoillessa – vaikka jättäisikin ne maahan. Sienikirjailija Lasse Kososen mobiilikäyttöön tuottaman sisällön turvin 140 sienilajin laadukkaat kuvat ja tiedot kulkevat mukanasi. Selaa lajeja, etsi havaintosi tuntomerkkihaulla ja lue sienien esiintyvyydestä sekä valmistuksesta. Sovellus ei vaadi nettiyhteyttä! Hinta noin 5 € puhelimesi sovelluskaupassa.

RETKIPAIKKA – retkeilijän ykköspalvelu puhelimessa
Kotimainen Retkipaikka tarjoaa samassa paketissa kartat ja kohdetiedot: reittejä, paikkoja sekä artikkeleita ja yli 3000 tulipaikkaa. Kartaksi voit valita kevyen maantiekartan tai tarkan maastokartan. Palvelu toimii myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista hinta sovelluskaupastasi!

SPOTIFY RUNNING siivittää juoksuasi oikealla rytmillä!
Ehkä jo oletkin Spotifyn käyttäjä? Oletko huomannut, että suosittu musiikkipalvelu tarjoaa myös kätevän toiminnallisuuden syyslenkkeilijöiden iloksi? Spotifysta löytyvä Running-toiminto sovittaa musiikin askeltiheyteesi tuoden juoksuun uutta energiaa ja motivaatiota.

Näin saat sen käyttöösi:

  1. Lataa ensin Spotify-sovellus puhelimeesi. Spotifyn mainoksia sisältävä perusversio on maksuton.
  2. Avaa Spotify-ohjelma ja valitse sen päävalikosta (vasemmassa yläkulmassa) kohta ”selaa / browse”
  3. Löydät ”Running”-listat sivua vierittämällä ”Genret ja fiilikset”-otsikon alta.

Pssst! Lisälaitekaupastamme löydät myös kätevän käsivarsikotelon, jossa puhelin kulkee vaivatta mukanasi myös lenkeillä!