Ohjattua etäliikuntaa tabletillasi

Julkaistu 3.5.2016

Nettikö passivoi? Pötypuhetta! Surffailuhan tuo uuden hyvinvointiulottuvuuden olohuoneeseesi. Nimittäin siellä missä ruutu ja netti, siellä myös virtuaaliset jumppatunnit! Nykyään voit osallistua ryhmäliikuntatunneille kätevästi missä vain.

Kokeile esimerkiksi kotimaista Yogaia-nettipalvelua, joka tuo huippuohjaajien ryhmäliikuntatunnit ruudullesi, tai Shape.fi-liikuntavideopalvelua, josta löydät suomalaisten ohjaajien korkeatasoiset videot kahvakuulasta Suomijumppaan.

Ota jooga haltuun olohuoneessasi

Suomessa kehitetty Yogaia-nettipalvelu tarjoaa laajan kirjon ohjattuja tunteja joka makuun, kuten joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja kahvakuulaa. Jos et ehdi reaaliajassa pidettäville livetunnille, katso tuntitallenne silloin kun sinulle sopii! Käytössäsi on joka viikko 100 uutta tuntia kellon ympäri.

• Livetuntien osallistujat eivät näe toisiaan. Voit huoletta suorittaa aurinkotervehdykset tai HIIT!-hikoilut vaikka hiukset pystyssä aamukahvin poristessa.

• Voit kuitenkin napsauttaa webbikameran päälle, jos haluat tuntiohjaajan näkevän sinut saadaksesi henkilökohtaista ohjausta.

• Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä Yogaian tuntivalikoimasta löytyy sopiva taso jokaiselle. Voit valita treenisi keston, kuormituksen, osaamistason ja jopa kielen mukaan.

• Yogaia-mobiilisovelluksella lataat tunteja myös offline-käyttöön, esim. ulkomaille reissatessasi! Sovellus on ladattavissa App Storesta sekä Google Playsta.

• Yogaian nettipalvelu toimii kaikissa tietokoneissa, joissa on uusi Chrome-selain (jonka ladata sen maksutta täältä)

Tutustu ja kokeile Yogaiaa ilmaiseksi täällä: yogaia.fi

Tarkasta palveluiden ajantasaiset hinnat palveluiden sivulta.

Nappaa jumppatunnit mukaasi mökille!

Tilaa heti hämmästyttävän edullinen tabletti tai läppäri mieleiselläsi netillä, ja studiotunteja halvemmat joogat kulkevat mukanasi niin kesämökin kuistille kuin Kanariallekin.

Tutustu ja tilaa >

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun arvioitu jonotusaika

1 min
0404 123 123
ma-pe klo 9-18, la klo 10-15