Kesäloma helpommaksi

Julkaistu 2.6.2016

Lomailusta ja matkailusta saa helpompaa pienin sovelluksin ja laittein. Kohteet löytyvät nopeammin ja vaikkapa akun saa ladattua tien päällä. Näin rentoudut itsekin paremmin!
 

Triposo – älykäs paikallisopas puhelimeesi!

Unohda netistä tulostetut kartat ja listat suosiolla kotiin. Triposo-sovellus on matkaopas, kartta ja ravintolasuosittelija taskussasi. Etsitpä arkkitehtuuria, päiväretkiä, kävelyreittejä tai vinyylilevykauppoja, Triposo tietää vastaukset ja tarjoilee matkakohteesi parhaat palat sekä menovinkit näppärästi puhelimesi ruudulle.

Lue lisää Tripososta

Lisävirtaa reissuun

Uusi kansanviisauskin sen tietää: kun pistorasia ei ole lähellä, pelastus löytyy akkupankista!

Terhakkainkin akku hupenee nähtävyyksiä kuvatessa ja matkaoppaita selatessa. Reissaajan paras kumppani onkin nerokas vara-akku, joka sujahtaa vaivatta väskyyn tai taskuun. Jos puhelin uhkaa simahtaa, sen kun tuuppaat piuhan kiinni ja luurisi latautuu!

Vinkki: Suosittelemme kännykän ja tabletin akun latausta aina kun akussa on jäljellä 50 %. Näin lisäät akun käyttöikää.

Case Scenario -vara-akut alk. 29,90 €

Tutustu vara-akkuihin täällä

Suhailusta sujuvaan navigointiin

Autotelineeseen kiinnitetyllä älypuhelimella navigoit helposti perille vieraassa kaupungissa ja tuntemattomilla taipaleilla. Kaikille puhelimille sopiva iGrip Universal Traveler Kit 2 -autoteline pitää älypuhelimen turvallisesti paikallaan kojelaudassa tai ikkunassa. Tutustu täällä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun arvioitu jonotusaika

1 min
0404 123 123
ma-pe klo 9-18, la klo 10-15