Siirrämme tiedot puolestasi uuteen puhelimeen
Julkaistu 10.10.2016

Arveluttaako uuden puhelimen käyttöönotto? Pelottaako yhteystietojen katoaminen? Miten käy rakkaiden kuvieni? Ei hätää!

Lue lisää
Lahjavinkit: yllätä isä lisälaitteella!
Julkaistu 10.10.2016

Sujuvoita arkea tilaamalla isot tai pienet lahjat superedullisesti ja helposti meiltä. Muistathan, että nettikauppamme hyllyiltä löydät myös hauskat ja hyödylliset tykötarpeet älylaitteiden seuraksi!

Lue lisää
Oodi omalle puhelimelle
Julkaistu 10.10.2016

Jotkut vannovat Applen iPhonen nimeen, toiset liputtavat Android-puhelinten puolesta – ja osa aprikoi kuumeisesti, kumman puoleen kallistua. Kokemus on korulauseita parempi opastaja, joten annoimme kahden puhelimen aktiivikäyttäjän, Petran (36 v.) ja Emilin (25 v.), hehkuttaa omia puhelinvalintojaan.

Lue lisää
Ulkoilijan apurit hyvän olon syksyyn
Julkaistu 13.9.2016

Pirteä syksy tarjoaa paljon iloja ulkoilijoille. Reippailu raikkaassa luonnossa ja sieni tai hirvimetsällä samoilu auttavat ylläpitämään vireystasoa iltojen pimetessä. Näillä kätevillä apureilla saat ilon irti värikkäimmästä vuodenajasta!

 

Lue lisää
SUP-lautailu venyttää kesäfiiliksen pitkälle syksyyn
Julkaistu 13.9.2016

Kysyimme suppausta harrastavalta Mirkka Taskiselta, kuinka hän pitää kehon sekä mielen virkeänä iltojen pimetessä, ja mitä hyötyä nykytekniikasta on hyvän olon tavoittelussa.

Lue lisää
Toimiva verkko kuuluu kaikille
Julkaistu 10.8.2016

Viimeiset kaksikymmentä vuotta olen asunut eteläisen Suomen suurimmissa kaupungeissa, ja olen pitänyt itsestäänselvyytenä sitä, että puhelinyhteydet toimivat kuin rasvattu yötä päivää.

Lue lisää
Tabletti tuli vahingossa Pirkon elämään
Julkaistu 4.7.2016

Keravalla eläkepäivistä nauttiva Pirkko Nykänen ei kuvitellut kuuna päivänä omistavansa taulutietokonetta. ”Ajattelin, etten tarvitse sellaista. Suoraan sanoen vastustin niitä.” Vuosi sitten ystävä kuitenkin antoi Samsung Galaxy Tab -tabletin Pirkolle. Se oli menoa.

Lue lisää