Liittymän palvelut

Jotta elämä olisi helpommaksi tehty.

Ei laskuyllätyksiä
Maksuttomat palvelut pitävät laskuyllätykset poissa!
Älä maksa turhasta
Suosittelemme sinulle edullisinta liittymää
Parasta palvelua
Meiltä saat tutkitusti operaattoreiden parasta palvelua (EPSI 2012–2016)
 

Jäähyväiset laskuyllätyksille

Tarjoamme sinulle reilusti maksuttomia palveluita, jotta elämäsi olisi hitusen huolettomampaa. Alla esitellyt ominaisuudet kuuluvat automaattisesti liittymääsi. Voit hallinnoida niitä vaivatta ja tietenkin kuluitta Oma liittymässä.


Kirjaudu Oma liittymään

 

Nämä palvelut ovat heti käytössäsi
 

Säästövahti

Säästövahti suosittelee sinulle edellisen kolmen puhelinlaskusi perusteella käyttöösi sopivinta liittymää. Päivittämällä liittymäsi suosituksen mukaiseksi voit säästää keskimäärin vähintään 5 €/kk.

Jos sinun kannattaa harkita liittymän muuttamista, löydät Säästövahdin suosituksen Oma liittymästä.

Lue lisää

Kipuraja

Jotta puhelinlaskusi ei pääse yllättämään ikävästi, voit määritellä sille Kipurajan. Jos lasku ylittää sen, saat tekstiviestin.

Raja on aluksi 50 €. Voit muuttaa sitä käyttöösi sopivaksi Oma liittymässä. Halutessasi voimme lähettää viestin kipurajan ylityksestä myös toiseen liittymään.

Paketti-info

Paketti-infon avulla tiedät aina, jos liittymäpakettisi on kulunut loppuun kesken laskutuskauden. Samalla voit päättää, haluatko päivittää pakettisi suurempaan, vai maksaa puheluista tai viesteistä käytön mukaan laskutuskauden loppuun. Voit päivittää paketin Oma liittymässä ja uusi paketti astuu voimaan heti.

Numeroviesti

Saat numeroviestillä tiedon vastaamattomista puheluista. Vaikka puhelimesi olisi kiinni, saat puhelimen avatessasi viestin sinua tavoitelleista numeroista. Jos soittajan numero on salainen tai tuntematon, ei numerotietoja voida näyttää.

Halutessasi numeroviestin pois päältä lähetä tekstiviesti POISTA NVP numeroon 15007 (viestin lähetys 0 €).

Vastaaja

Jos et vastaa puhelimeesi 30 sekunnin kuluessa, puhut toista puhelua tai et ole tavoitettavissa (puhelimesi on kiinni tai peittoalueen ulkopuolella), ohjautuvat sinulle tulevat puhelut suoraan vastaajaan.

Lue lisää

Palveluerittely

Saat laskun mukana palveluerittelyn, jos olet laskutuskauden aikana soittanut tai tekstannut mihin tahansa palvelunumeroon.

Voit halutessasi tilata puheluerittelyitä enimmillään neljä kuukautta vanhoista laskuista maksutta Oma liittymän kautta.

Netin käyttökatto ulkomailla

Kaikissa liittymissämme on tiedonsiirron käyttökatto. Tämä tarkoittaa sitä, ettei liittymäsi nettilasku ylitä ulkomailla 62 €/laskutuskausi.

Voit nostaa käyttökattoa Oma liittymässä.

Tarjolla lisää maksuttomia palveluita

Miten toimia, jos oma puhelin on väliaikaisesti kiinni? Paljonko olen kerryttänyt saldoa? Ratkaisun löydät maksuttomista lisäpalveluista, jotka voit tilata helposti Oma liittymän kautta.

 

Voit tilata nämä palvelut maksutta Oma liittymässä
 

Saldokysely

Saldokyselyllä voit tarkistaa liittymäsi saldon. Se ilmoittaa, paljonko olet soittanut, lähettänyt tekstareita tai käyttänyt nettiä kuluvana laskutuskautena.

Voit tarkistaa saldosi joko maksutta Oma liittymän kohdasta "Saldo" tai lähettämällä tekstarin SALDO numeroon 14040 (0,10 €/viesti).

Käyttöraja

Käyttöraja on tarkoitettu yllättävän suurten puhelinlaskujen välttämiseksi. Jos käyttörajaksi valittu euromäärä täyttyy, lähetämme siitä sinulle tekstiviestin etkä voi enää soittaa, lähettää viestejä tai surffailla netissä. Esto poistuu uuden laskutuskauden vaihtuessa. Voit valita sopivan rajan 500, 1000 ja 1500 euron väliltä.

Koputus

Koputuspalvelu ilmoittaa puhelusi aikana sinulle tulevasta toisesta puhelusta. Näin tiedät aina, jos joku tavoittelee sinua. Asiakkaanamme koputus on käytössäsi ilman kytkentä- ja kuukausimaksua.

Lue lisää

Soitonsiirto

Voit ohjata sinulle tulevat puhelut väliaikaisesti vaikka kaverisi, perheenjäsenesi tai työkaverisi liittymään. Tämä auttaa esimerkiksi silloin, jos kännykkäsi akku on loppumaisillaan. Soitonsiirrot Tele Finlandin sekä Soneran liittymiin ovat maksuttomia. Siirretyistä puheluista muiden operaattoreiden liittymiin maksat 0,12 €/min.

Palvelunumeroestot

Voit estää liittymältäsi puhelut ja tekstarit erityismaksullisiin palvelunumeroihin. Näin vältät yllättävät palvelumaksut tai vaikka lasten pääsyn aikuisviihdenumeroihin. Palveluiden kytkeminen onnistuu Oma liittymässä kohdassa ”Estot ja lisäpalvelut”. Estojen muutos ja poisto asiakaspalvelun kautta maksaa 12 €/muutos.

Lue lisää

Tiedonsiirron esto

Voit kytkeä liittymäsi nettipalvelut pois ulkomailla tai estää kokonaan käytön ulkomailla. Kaikissa liittymissämme on myös 62 euroon ulottuva ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, joka estää ikävät laskuyllätykset. Huomaa kuitenkin, että tiedonsiirron estot eivät poista nettipalvelujen kuukausimaksuja.

Lue lisää

Salainen numero

Jos haluat, ettei puhelun vastaanottaja näe numeroasi eikä numeroasi voi tiedustella numeropalvelusta, voit muuttaa numerosi salaiseksi. Tekstiviestejä lähetettäessä numero kuitenkin näkyy myös viestin vastaanottajalle.

Lue lisää

Nämä lisäpalvelut maksavat 2 €/kk

Puheluerittely

Jos sinulla on sähköinen laskutus, ovat puheluerittelut maksuttomia.

Puheluerittelystä näet tiedot kaikista puheluistasi: mihin numeroihin olet soittanut, mihin aikaan puhelu on alkanut ja kauanko se on kestänyt.

Lue lisää

Saldosopimus

Saldosopimuksella voit rajoittaa oman tai perheenjäsenesi laskun loppusummaa. Saldosopimus seuraa kuluvan laskutuskauden puheluita, tekstiviestejä, multimediaviestejä ja nettipalveluita. Saat tekstiviestin, kun saldorajasi lähenee ja kun se täyttyy. Täyttymisen jälkeen et pysty soittamaan tai tekstaamaan.

Lue lisää