Näin liittymämme uudistuvat

Älä maksa turhasta: valitse netti tarpeesi mukaan. Rajaton sopii huolettomalle ja Säästönetti tarkalle surffaajalle.
Ei laskuyllätyksille: Maksuttomat palvelut pitävät laskuyllätykset poissa!
Parasta palvelua: Meillä saat operaattoreiden parasta palvelua (EPSI 2012-2016)
 

 

Nyt tarjolla rajaton netti puheliittymiin!

Toteutimme toiveenne ja tarjoamme viimein puheliittymien nopeampia nettipalveluja myös rajattomana. Voit siis hyvästellä käyttörajat ja surffata huoleti!

Rajattomien nettipakettien rinnalla säilyvät myös pienempään nettikäyttöön tarkoitetut 10 gigatavun Säästönetti-paketit.

 

Tutustu puheliittymiin

 

 

Valitse ja päivitä vapaasti

Meillä voit päivittää liittymäsi ja vaihtaa nettipakettia vaikka kerran laskutuskauden aikana. Liittymän päivitys onnistuu helposti ja kätevästi Oma liittymässä.


Oma liittymään

 

 


Mitä hyötyä sinä saat?
 

Lisää nopeutta nettiin

Uudistuksen myötä tuomme myyntiin myös uuden nettinopeuden - 100 Mbit/s, jonka saat niin ikään joko rajattomana tai 10 Gt rajalla. Uusi, supernopea nettiliittymä soveltuu erinomaisesti mm. korkealaatuisten videoiden katseluun.

Jatkossa kaikki nettiliittymänopeutemme toimivat 4G-verkossa, ja tämän myötä toimivat aikaisempaa nopeammin.

Tuleeko nykyisiin liittymiin muutoksia?

Joihinkin nykyisiin liittymiin tulee muutoksia, mutta muutokset ovat asiakkaillemme eduksi – joko hinta laskee tai nettinopeus nousee. Oma liittymässä voit kätevästi päivittää liittymääsi kerran laskutuskaudessa.

Tiedotamme kaikkia asiakkaita, joita muutos koskee, kesäkuun aikana.

Löydä lisää huvia ja hyötyä netistä

Muistatko, kun netistä puhuttiin runollisesti "tiedon valtatienä"? Valtatien nopeusrajoitukset ovat sittemmin moninkertaistuneet ja kaistaa voi käyttää pian rajatta. Mutta minne kaikkialle väylä vie?

Olemme koonneet sinulle Televinkkeihin niksejä ja ideoita puhelimen sekä netin hyödyntämiseen. Tutustu ja tee elämästäsi hiukkasen helpompaa!

 

Tästä Televinkkeihin