Helppo Prepaid

Helppo Prepaid -liittymällä puhut, tekstaat ja surffaat huoletta!

  1. Helppo Prepaid –liittymä on heti valmis ladattava matkapuhelin liittymä josta ei tule laskuja. Voit ladata saldoa ennakkoon kätevästi netissä, tai ostaa latauslipukkeen lähimmältä R-kioskilta, Siwasta tai Valintatalosta.
  2. Puhelut ja tekstarit maksavat 7 snt/min/kpl kaikkina aikoina kaikkien operaattoreiden liittymiin ja netin käyttö 1,52 €/Mt tai maksimiveloituksena 1,91 € / päivä. Netin nopeus on 21M.
  3. Aloituspaketti sisältää puhelinnumeron ja 11 € puheaikaa – eli huimat 2h 37 min kotimaan normaalihintaisia puheluita.
  4. Muista Ensilataajan etu:
    Saat ensimmäisen puheajan latauksesi yhteydessä 50 min enemmän normaalihintaisia kotimaan puheluita! Etu lisätään saldollesi euromääräisenä (3,50 €) ja voit käyttää sen myös normaalihintaisiin kotimaan tekstareihin ja netin käyttöön.
  5. Lue täältä Helppo-prepaidin toimitusehdot.Jotta tarjoaisimme Helppo Prepaid –asiakkaillemme sujuvammat surffailut, nostimme nettipalvelumme nopeutta! Jatkossa surffailet niin 3G- kuin 4G-verkossakin 21M nopeudella, kun aiemmin nopeutena on ollut 512 kbit/s. Saat siis moninkertaiset surffailunopeudet samaan hintaan! Muutos on maksuton ja koskee kaikkia nykyisiä ja uusia Helppo Prepaid –asiakkaita. Jos olet jo asiakkaamme, tarvitsee sinun vain käynnistää puhelimesi uudelleen.


(Julkaistu 13.11.2014)


Huom.
Helppo prepaid -liittymällä ei voi soittaa 1.4.2012 käyttöönotettuihin maksupalvelulain mukaisiin 0606-, 0707- ja 0708-alkuisiin palvelunumeroihin.