Helppo Prepaid

Helppo Prepaid -liittymällä puhut, tekstaat ja surffaat huoletta!

  1. Helppo Prepaid –liittymä on heti valmis ladattava matkapuhelin liittymä josta ei tule laskuja. Voit ladata saldoa ennakkoon kätevästi netissä, tai ostaa latauslipukkeen lähimmältä R-kioskilta, Siwasta tai Valintatalosta.
  2. Puhelut ja tekstarit maksavat 7 snt/min/kpl kaikkina aikoina kaikkien operaattoreiden liittymiin ja netin käyttö 1,52 €/Mt tai maksimiveloituksena 1,91 € / päivä. Netin maksiminopeus on 21M.
  3. Aloituspaketti sisältää puhelinnumeron ja 11 € puheaikaa – eli huimat 2h 37 min kotimaan normaalihintaisia puheluita.
  4. Muista Ensilataajan etu:
    Saat ensimmäisen puheajan latauksesi yhteydessä 50 min enemmän normaalihintaisia kotimaan puheluita! Etu lisätään saldollesi euromääräisenä (3,50 €) ja voit käyttää sen myös normaalihintaisiin kotimaan tekstareihin ja netin käyttöön.
  5. Uutta!  Voit määrittää omaan Helppo Prepaid -liittymääsi kaksi turvanumeroa, joihin voit soittaa maksutta saldon loputtua. Näin et koskaan jää pulaan! Kun liittymäsi saldo loppuu, voit vielä soittaa yhteensä 3 minuuttia kahteen turvanumeroon ja lähettää 3 tekstiviestiä määrittelemiisi turvanumeroihin. Turvanumeroiksi käyvät kaikki kotimaan matkapuhelinnumerot.
  6. Lue täältä Helppo-prepaidin toimitusehdot.

Miten asetan liittymälleni turvanumerot? >>


Jotta tarjoaisimme Helppo Prepaid –asiakkaillemme sujuvammat surffailut, nostimme nettipalvelumme nopeutta! Jatkossa surffailet niin 3G- kuin 4G-verkossakin 21M maksiminopeudella*, kun aiemmin nopeutena on ollut 512 kbit/s. Saat siis moninkertaiset surffailunopeudet samaan hintaan! Muutos on maksuton ja koskee kaikkia nykyisiä ja uusia Helppo Prepaid –asiakkaita. Jos olet jo asiakkaamme, tarvitsee sinun vain käynnistää puhelimesi uudelleen.

* Saapuvan liikenteen maksiminopeus Soneran 4G LTE-verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 5–21 Mbit/s), 3G Dual Carrier -verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–20 Mbit/s), 3G-verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–10 Mbit/s) ja 2G-verkossa 236 kbit/s (vaihteluväli 20–236 kbit/s.)

(Julkaistu 13.11.2014)


Huom.
Helppo prepaid -liittymällä ei voi soittaa 1.4.2012 käyttöönotettuihin maksupalvelulain mukaisiin 0606-, 0707- ja 0708-alkuisiin palvelunumeroihin.